Blog

Kevään referenssejä

TRUST ei ole hetkeen julkaissut referenssejä tältä keväältä, koska olemme olleet vain kiinni projekteissamme, joita onkin riittänyt niin yrityskaupoissa, teknologiasektorilla kuin rahoituksessakin. Myös toimistoon liittyviä muita uutisia on tulossa, mutta niistä lisää heti kesän jälkeen. Ennen lomille lähtöä laitamme kuitenkin tietoja muutamasta projektista, joita olemme keväällä olleet tekemässä.

Kevään referenssejä 2

TRUST toimi Reledon ja Celero Capitalin neuvonantajana, kun Reledo osti Puhdas Groupin

Trust toimi Reledon oikeudellisena neuvonantajana Puhdas Groupin hankinnassa. Reledo tarjoaa räätälöityjä kiinteistönhallintaratkaisuja pk-segmentille. Puhdas Group on täyden palvelun B2B-siivousyritys, joka toimii Helsingin ja Turun seudulla sekä Tuusulassa.

Reledo on yrittäjävetoinen yritysryhmä, joka tarjoaa räätälöityjä kiinteistönhoitoratkaisuja pk-segmentille. Niitä tukee Celero Capital, pohjoismainen alemman keskitason pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy palvelu-, kulutustavara- ja erikoisteollisuuteen. Tämä kauppa saatettiin päätökseen 7.6.2024. Lue lisää.

Projektissa työskenteli laaja-alaisesti TRUST:in tiimi, vastuuosakkaana Jan Lindberg.

***************************************************************************************

Kevään referenssejä 3

Yrityskaupoista vuoden ensimmäisessä projektissa avustimme Wihuri Oy:n Teknistä Kauppaa koskien STILL Finlandin liiketoiminnan ostamista. Liiketoimintakaupan myötä Tekninen Kauppa pystyy tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempia logistiikkaratkaisuja strategiansa mukaisesti. STILL on räätälöityjä sisälogistiikkaratkaisuja maailmanlaajuisesti tarjoava yritys, jonka kasvustrategiaa Suomessa yhdistyminen Tekniseen Kauppaan tukee. Tekniselle Kaupalle STILL mahdollistaa aseman vahvistamisen sisälogistiikan automatisoinnissa ja kasvamisen monipuolisimmaksi logistiikkaratkaisujen tarjoajaksi kotimaassa. STILL on osa KION-ryhmää, joka on kappalemääräisesti mitattuna Euroopan suurin trukkien ja varastotekniikan laitteiden valmistaja. Lue lisää projektista.

Trustin tiimissä olivat projektin vetäjänä Jan Lindberg sekä tiimissä Sami Koivurinne.