Blog

TRUSTin teknologiapraktiikka kasvaa – Topi Ruotsalainen on kutsuttu osakkaaksi

Kokenut liikejuridiikan, teknologia- ja IPR oikeuksiin keskittynyt asianajaja, Topi Ruotsalainen on kutsuttu TRUSTin osakkaaksi. 

TRUST on yksi Suomen harvoista boutique-asianajotoimistoista, joka sijoittuu yritysjärjestelyissä, rahoitusjärjestelyissä ja teknologiaoikeudessa Suomen johtaviin toimistoihin. Yritys vahvistaa muutoksella kykyään tukea yhä useampia asiakkaita ja yhä laajemmissa toimeksiantokokonaisuuksissa liikejuridiikan eri osa-alueilla, erityisesti teknologiasektorilla ja teknologialiitännäisissä yrityskaupoissa, sekä myös valikoiduille asiakkaille tarjottavissa secondment – ratkaisuissa. 

Asianajajana Topi Ruotsalainen on arvostettu ammattilainen, jolla on erittäin monipuolinen käytännön kokemus yritysjuridiikasta, IPR:stä ja teknologiaoikeudellisista asioista. Hänellä on myös vahva tausta suuresta kotimaisesta asianajotoimistosta ja hän on toiminut yli 10 vuoden ajan in-house juristin tehtävissä globaaleissa yhtiöissä.

“Olen seurannut TRUSTin toimintaa monta vuotta ja kiinnostuin heistä nimenomaan siitä syystä, että TRUST haluaa koko ajan kehittää omaa toimintaansa ja osaamista vastaamaan asiakkaiden tarpeita. TRUST on myös digitaalisuudessaan kehittyvä asianajotoimisto, jonka uskon erityisesti olevan asiakkaidemme eduksi. Olen varma, että TRUSTin tiimillä voimme tukea yhä useampaa yritystä monipuolisesti liikejuridiikan puolella, teknologiasektorin transaktioissa ja auttaa niitä yrityksiä myös secondmentin kaltaisilla ratkaisuilla.”, Topi Ruotsalainen kommentoi.

“TRUSTin strategiamme ytimenä on tarjota näkemyksellistä ja poikkeuksellista neuvonantoa, joiden avulla asiakkaamme saavat lisäarvoa ja hyötyä liiketoimintaansa. Etsimme jatkuvasti uusia sopivia asiantuntijoita, jotka voivat vahvistaa tiimiämme liikejuridiikan eri osa-alueilla. Topi täyttää erinomaisesti kriteerimme, sillä hänellä on monipuolinen asiantuntemus, joka tulee laajentamaan mahdollisuuksiamme paremmin tukea asiakkaitamme eri fokusalueissamme. Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi TRUSTiin“, sanoo perustajaosakas ja yrityskauppa- ja teknologialiiketoiminnasta vastaavista osakas Jan Lindberg

Lisätietoja:  

Jan Lindberg 

Partner, Founder

Puh. +358 40 823 6031

Topi Ruotsalainen 

Partner

Puh. + 358 400 914 588