Blog

TRUST kasvaa M&A, yhtiöoikeus ja Teknologia – liiketoiminnoissa, Leena-Maija Marsio liittyy Counseliksi

Muun muassa Koneen, Ericssonin, GE Healthcaren ja F-Secure Corporationin palveluksessa työskennellyt Leena-Maija Marsio siirtyy Trustin palvelukseen.

”Vietin pari vuosikymmentä oikeudellisesta urastani palvelemalla erilaisia ​​teknologiavetoisia yrityksiä ja päätin hyväksyä jännittävän mahdollisuuden liittyä asianajotoimisto TRUSTin tiimin jäseneksi – odotan innolla työskentelyä M&A – projekteissa ja teknologiasektorin toimeksiannoissa ammattitaitoisten Trustin asianajajien kanssa”, toteaa Leena-Maija. Leena-Maija siirtyy TRUSTin palvelukseen konsulttiyritys Kolsterin IP Legal – toimintojen vetäjän tehtävistä.

TRUST on jo nyt yksi Suomen harvoista boutique-asianajotoimistoista, joka sijoittuu yritysjärjestelyissä, rahoitusoikeudessa ja teknologiaoikeudessa Suomen johtaviin toimistoihin. Yritys on mukana yhä valikoivemmin monissa eturivin projekteissa pääomamarkkinoilla mm. aina Suomen ensimmäisestä Growth Prospectuksesta merkittäviin yrityskauppoihin ja rahoitusjärjestelyihin.

”Yrityksemme vahvistaa edelleen tällä muutoksella osaamistaan ja kokemustaan laajamittaisista teknologiasektorin yritys- ja omistusjärjestelyissä, immateriaalioikeus- ja yhtiöoikeustoimeksi-annoissa pyrkien myös vastaamaan asiakkaidemme lisääntyneeseen kysyntään erityisesti teknologiasektorin M&A – toimeksiannoissa”, sanoo Jan Lindberg, toinen yhtiön perustajaosakkaista sekä yrityskauppa- ja teknologialiiketoimintojen vetäjä. Asiantuntijatehtävien lisäksi Leena-Maija on ohjannut ja kehittänyt laki-, IPR-, tietoturva- ja riskienhallintatoimintoja eri yrityksissä tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Hän on vastannut pörssiyhtiön compliance -toiminnoista, mittavista ohjelmistojen ja patenttien lisensointijärjestelyistä sekä tutkimus- ja kehityssopimuksista. Hänellä on myös laaja kokemus yritysjärjestelyjen neuvottelemisesta ja toteuttamisesta yli 20 maassa. 

“Strategiassamme pyrimme tarjoamaan poikkeuksellista lisäarvoa asiakkaillemme ja olemaan mukana kaikkein vaativimmissa toimeksiannoissa – tehokkaasti ja seniorivetoisella tiimillä. Asianajajan työkentällä siirrytään myös jatkuvasti yhä lähemmäs liiketoimintaa ja laajempia kokonaisuuksia, joiden osalta Leena-Maijan kokemuksesta ja näkemyksestä on varmasti hyötyä asiakkaillemme”, sanoo Mika Lehtimäki, toinen yhtiön perustajaosakkaista sekä rahoitus- ja pääomaliiketoimintojen vetäjä.

Lisätietoja: Jan Lindberg +358408236031 tai Leena-Maija Marsio +358505169367.