Blog

Juristeja liikejuridiikan huipulle

Nautitko vaikeiden ongelmien ratkaisusta? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta yhdessä Suomen harvoista yritys- ja teknologiajärjestelyihin ja rahoitusjuridiikkaan erikoistuneista boutique-asianajotoimistoista?

Asianajotoimisto Trust Oy tarjoaa korkeimman tason oikeudellista neuvonantoa ja poikkeuksellisia tuloksia asiakkailleen. Haluamme erottua muista toimistoista myös siinä että TRUST:ssa työnteon tulee aina olla myös mukavaa ja kiinnitämmekin erityistä huomiota työajan hallintaan. TRUSTin asiakkaat vaihtelevat aina institutionaalisista sijoittajista rahastoihin ja innovatiivisiin kasvuyrityksiin ja toimialojensa merkittäviin tekijöihin. Toimisto on noteerattu lähes kaikissa kansainvälisissä julkaisuissa kuten Who’s Who Legal, Chambers, Legal 500, IFLR, IAM ja Best Lawyers.

Avoimista tehtävistä

Etsimme joukkoomme lahjakkaita ja motivoituneita juristeja, jotka ovat valmiita kehittymään näkemyksellisiksi osaajiksi.

Ensimmäinen tehtävä tehtävistä liittyy pankki- ja rahoitusjuridiikkaan sekä pääomamarkkinasektoriin. Taustasi voi olla myös yritysjärjestelyjen tai compliance-toimintojen parista. Kokeneena asiantuntijana toimiessasi vastaat laajasti asiakasyritystemme juridisiin palveluntarpeisiin. Edistät osaltasi palveluidemme kysynnän kasvua olemassa olevissa ja uusissa asiakkaissa ja olet neuvonannossasi ratkaisulähtöinen, kyseenalaistava ja innovatiivinen. Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus valmistumisesi jälkeen mielellään pankki- ja rahoitusjuridiikan alueelta, pääomamarkkinatoimeksiannoista ja/tai yrityskaupoista. Voit olla jo alasi tunnustettu osaaja, jolloin rakennamme sinulle yksilöllisen urapolun. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Kansainvälinen kokemus ja jatkokoulutus katsotaan eduksi.

Lisäksi etsimme 1-2 vuoden kokemuksen omaavaa juristia avustamaan erilaisissa IT-sopimuksiin, teknologiajuridiikkaan, yritys- ja ulkoistusjärjestelyihin ja tietosuojaan liittyvien toimeksiantojen hoitamisessa ja erilaisissa juridisissa selvitystöissä. Olet kiinnostunut teknologia- ja ohjelmistoliiketoiminnasta ja sinulla on työkokemusta mielellään asianajotoimiston tai teknologiayrityksen palveluksesta. Edellytämme hyvää englanninkielen taitoa.

Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa osakkaamme Jan Lindberg (puh. + 358 40 8236031; jan.lindberg@thetrust.fi)