Blog

TRUST  kasvaa ja kehittyy – Sirkka Terho kutsutaan osakkaaksi

Laaja-alaisen kokemuksen erityisesti kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvän juridiikan osalta saavuttanut sekä alansa johtavaksi asiantuntijaksi mainittu asianajaja, varatuomari Sirkka Terho kutsutaan TRUSTin osakkaaksi.  

TRUST on yksi Suomen harvoista boutique-asianajotoimistoista, joka sijoittuu yritysjärjestelyissä, rahoitusjärjestelyissä ja teknologiaoikeudessa Suomen johtaviin toimistoihin. Yritys vahvistaa muutoksella kykyään tukea yhä useampia asiakkaita ja yhä laajemmissa toimeksiantokokonaisuuksissa liikejuridiikan eri osa-alueilla, M&A -praktiikan alueella ja nyt uutena osa-alueena kiinteistö- ja rakennusjuridiikan saralla. Sirkka tulee TRUSTissa vastaamaan tämän uuden praktiikan hoidosta ja kehityksestä.

Osakkaaksi kutsuttava asianajaja Sirkka Terho on arvostettu ammattilainen, jolla on erittäin monipuolinen vuosien kokemus kiinteistöihin ja rakentamiseen sekä energiasektoriin liittyvien juridisten asioiden osalta. Hänellä on myös vahva tausta tunnetusta kotimaisesta asianajotoimistosta, jossa hän on aiemmin hoitanut vastaavaa praktiikkaa. Sirkalla on pitkäaikainen kokemus transaktioista ja kehityshankkeista, ja lisäksi hän on hoitanut riita-asioita yleisissä tuomioistuimissa ja hallintotuomioistuimissa. “Siirryn positiivisin mielin TRUSTin osakkaaksi. Uskon, että tulemme yhteisellä osaamisellamme olemaan todella merkittävä kumppani monelle yritysasiakkaalle Suomessa. On hienoa päästä osaksi tiimiä, jossa yhteistyö tiimin sisällä rakentuu saumattomasti ja siten voimme tuottaa kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme – tällä uskon olevan merkitystä erityisesti tässä haastavassa taloustilanteessa.”, kommentoi Sirkka omaa TRUSTiin siirtymistään. 

“TRUSTin strategiamme ytimenä on tarjota näkemyksellistä ja poikkeuksellista neuvonantoa, jonka avulla asiakkaamme saavat lisäarvoa ja hyötyä liiketoimintaansa. Etsimme jatkuvasti uusia sopivia asiantuntijoita, jotka voivat vahvistaa tiimiämme yritysasiakkaillemme merkityksellisillä osa-alueilla, joten kasvumme varmasti ei jää tähän. Sirkka täyttää erinomaisesti nämä kriteerimme, sillä hänellä on monipuolinen asiantuntemus osa-alueesta, joka täydentää aiempaa osaamisemme kenttää. Uskon Sirkan kiinteistöihin ja rakentamiseen, energiasektoriin ja yrityskauppoihin liittyvän juridisen osaamisen olevan merkittävä lisäarvo jo nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, ja täten on hienoa, että saamme laajennettua portfoliota tähän uuteen praktiikan osa-alueeseen. Olen innostunut voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi osaksi TRUSTin tiimiä.“, sanoo perustajaosakas ja yrityskauppa- ja teknologialiiketoiminnasta vastaava osakas Jan Lindberg.

Lisätietoja:  

Jan Lindberg 

Partner, Founder

Puh. +358 40 823 6031

Sirkka Terho 

Partner

Puh. +358 40 671 7701

Categories M&A