Windmills

Blog

TRUST laajentaa palvelutarjontaansa riidanratkaisun osalta: Harri Jussila liittyy osakkaaksi

Kokenut kaupallisten riitojen ratkaisuun keskittynyt asianajaja, Harri Jussila, on nimitetty TRUST:n osakkaaksi. Yhtiö vastaa nimityksellä asiakkaiden kasvavaan kysyntään paitsi riitatilanteisiin keskittyneiden palveluiden myös valikoitujen uudelleenjärjestelyihin liittyvien palveluiden osalta.

TRUST on yksi Suomen harvoista boutique-asianajotoimistoista, joka sijoittuu yritysjärjestelyissä, rahoitusoikeudessa ja teknologiaoikeudessa Suomen johtaviin toimistoihin. Yritys vahvistaa muutoksella aiempaa palvelutarjontaansa asiakkaiden täysimittaiseen tukemiseen erilaisissa liike-elämän riitatilanteissa. Rahoituspraktiikka vahvistuu uudelleenjärjestelyihin ja maksukyvyttömyysmenettelyihin liittyvän erityisosaamisen osalta. 

Asianajajana Harri Jussila on arvostettu ammattilainen, jolla on erittäin monipuolinen käytännön kokemus riidanratkaisun kentältä. Hän siirtyy TRUST:in osakkaaksi HPP:ltä, jossa hän toimi asianajajana riidanratkaisu- ja insolvenssiryhmissä. Ennen HPP:tä hän on toiminut asianajajana eri rooleissa muissa liikejuridiikan toimistoissa, yritysjuristina kansainvälisessä kuluttajapakkausyrityksessä sekä yrittäjänä omassa yrityksessään, jonka erityisenä fokuksena olivat kansainvälisten yritysten konfliktienhallinnointikäytänteet. Asianajotoimintansa ohella hän toimii välimiehenä kaupallisissa riidoissa.

Me TRUSTilla haluamme koko ajan kehittää omaa toimintaamme ja osaamistamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja sitä kautta varmistaa, että asiakkaamme pystyvät yhä laaja-alaisemmin tukeutumaan juridisissa haasteissaan meidän kumppanuuteemme. Harri on huippuluokan neuvonantaja, joka edustaa tällaista osaamista, ja olen erittäin iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi TRUST:iin“, sanoo perustajaosakas ja toinen yrityskauppa- ja teknologialiiketoiminnasta vastaavista osakkaista Jan Lindberg. ”Toimistomme kasvaessa etsimmekin jatkuvasti vahvistusta tiimiimme – erityisesti näemme potentiaalia kiinteistöjärjestelyjen ja arvopaperimarkkinaoikeuden alueilla”, hän jatkaa.

Strategiamme ytimenä on tarjota näkemyksellistä ja poikkeuksellista neuvonantoa kaikkein vaativimpiin toimeksiantoihin. Riidanratkaisupraktiikka tulee tukemaan ydinosaamistamme. Rahoituspraktiikkamme osalta palvelut täydentyvät kyvyllämme reagoida paremmin uudelleenjärjestely- ja maksukyvyttömyystilanteisiin. Syväosaaminen, neuvonannon kypsyys ja strategisen näkemyksen tarjoaminen asiakkaillemme ovat keskeisiä arvojamme. Harrilla on monia ominaisuuksia, jotka edistävät näitä arvoja.“, sanoo Mika Lehtimäki, toinen yhtiön perustajaosakkaista sekä rahoitus- ja pääomamarkkinaliiketoimintojen vetäjistä.

”Olen seurannut Trustin etenemistä markkinoilla viime vuosina suurella mielenkiinnolla ja kunnioituksella. Asiakkaat arvostavat kohtaamissaan riitatilanteissa poikkeuksetta palvelun laatua, selkeyttä, läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta. TRUST tarjoaa nähdäkseni erinomaisen alustan asiakkaiden odotuksiin vastaamiseen. On hienoa, että aiempi satunnainen yhteistyö näin saa pysyvämmän muodon ja pääsemme hyödyntämään eri praktiikka-alueiden vahvuuksia asiakkaille lisäarvoa tuottavalla tavalla.” toteaa Harri Jussila siirtymisestään.

Lisätietoja:  Jan Lindberg +358408236031 tai Harri Jussila +358505774088